PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

Üniversitemiz Kalite Komisyonu, Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat Başkanlığında İç Paydaş Toplantıları Gerçekleştirdi

12.09.2022 17:56

Üniversitemiz Kalite Komisyonu, Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat başkanlığında iç paydaş toplantıları gerçekleştirdi

Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri, dekanlar, meslek yüksekokulu müdürleri, daire başkanları, merkez müdürleri, fakülte ve meslek yüksekokul sekreterleri katıldı. Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof . Dr. Ulaş Çaydaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Ferit Uslu tarafından geçen hafta dış paydaşlardan alınan raporların değerlendirmesi yapıldı.

Konferans salonunda yapılan toplantının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat başkanlığında dekanlar ve meslek yüksekokulu müdürlerinin katıldığı ikinci toplantıya geçildi. Toplantıda Rektör Polat, gün içerisinde üniversite rektörlerinin katıldığı, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar başkanlığında online düzenlenen toplantıya dair notları paylaşarak dış paydaşlarla yapılacak toplantıyla ilgili akademik birimlerden beklentilerini dile getirdi. Yeni eğitim-öğretim yılıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında akademik birim amirlerinden bilgi alan Rektör Polat üniversitede Prof. Dr. Esin Kaya başkanlığında bağımsız bir kalite birimi kurulacağını, bu birimin dört ana başlık altında ağırlıklı olarak Eğitim Fakültesi hocalarından oluşan alt birimlere ayrılacağını ve yıl sonuna kadar kalite çalışmalarında iş takvimi, iş planı, görev tanımları, eğitim-öğretim, Ar-Ge ve dış paydaş çalışmalarına dair tüm çalışmaların bitirilerek otomasyona aktarılacağını ifade etti.