PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

Sürekli İşçilere Yönelik Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

22.05.2023 04:25

Üniversitemiz sürekli işçi kadrosunda görev yapan 148 personele yönelik “Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü” kapsamında Üniversitemiz ile Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (TEZ-KOOP-İŞ) arasında protokol imzaladı.

Sözleşme, Genel Sekreterimiz Harun Demir ile TEZ-KOOP-İŞ Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Pekgöz tarafından imzalandı. 01.11.2022- 31.12.2024 tarihlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi 26 ay boyunca geçerli olacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Demir, “Bu protokol vesilesiyle personelimizin yararına olacak maksimum faydayı dikkate alan bir sözleşme imzaladık. İki taraf için de hayırlı olsun.” sözleriyle misafirleri ve personeli tebrik etti.